Suspès el concurs per ampliar el nombre de parades dels ‘encants’ del dissabte

  0
  57
  IMG_8996.JPG

  03/03/2016 – Govern i marxants negociaran el mix comercial que s'ha d'incorporar i reiniciaran el procés d'adjudicacions.

  Els marxants de Badalona respiren una mica més alleujats. El govern ha anunciat que el concurs per adjudicar noves parades als ‘encants’ de la ciutat ha quedat suspès. Com a mínim la part del procés que pretenia ampliar el nombre de venedors al mercat ambulant dels dissabtes, al Turó d’en Caritg.

   

  El govern va iniciar el procediment a finals de 2015 i es va trobar amb l’oposició de l’Associació de Marxants, que demanava la retirada del concurs pel perjudici que, asseguraven, els hi podia causar afegir més comerços als ‘encants’ dels dissabtes, minvat els darrers anys. Disposats els venedors a interposar un contenciós administratiu, el govern es va avenir a negociar el mix comercial que s’incorporaria al mercat del Turó.

   

  Per tal de poder modificar el concurs i afegir les propostes dels marxants, l’única opció era suspendre’l i tornar-lo a posar en marxa amb els canvis pertinents. El regidor de Promoció Econòmica, Àlex Mañas, explica que el procés es reiniciarà un cop estigui finalitzada l’ordenança de regulació de mercats ambulants, que espera tenir enllestida i aprovada el mes de maig.

   

  El que sí continua vigent és el concurs per adjudicar noves parades als ‘encants’ dels divendres, a Montigalà, on el mix comercial proposat no entre en competència amb els actuals llocs de venda i sí satisfà a l’entitat comercial perquè complementa l’oferta existent. El nombre de parades a adjudicar en aquest cas és menys d’una desena.