El badaloní Juan Magan continua escalfant motors pel concert de les Festes de Maig

  0
  IMG_4245.JPG

  08/04/2013 – L'artista internacional estarà aquest dijous a La Maquinista per presentar i firmar el seu disc 'El Origen'.

  El proper dijous el badaloní Juan Magan presentarà al Centre Comercial La Maquinista el seu recopilatori Electrolatino El Origen. A partir de les 18.30h tindrà lloc una sessió de firma d’autògrafs en la que els assistents i assitentes podran fotografiar-se amb l’artista i els seus companys del segell We Love Asere.

   

  L’acte forma part del programa d’activitats de promoció del concert del proper 4 de maig al Palau Olímpic de Badalona, emmarcat dins la programació de les Festes de Maig i la gira mundial del nou àlbum.

   

  L’èxit més destacat de Juan Magán és Te voy a esperar, la cançó central de la pel·lícula d’animació espanyola més taquillera de la història “Las Aventuras de Tadeo Jones.” Aquest tema, composat i produït per ell, i interpretat conjuntament amb l’artista mexicana Belinda, ha estat número 1 durant deu setmanes consecutives en la llista de vendes de singles espanyols i ha assolit el disc de platí, a part d’aconseguir una candidatura als Premios Goya de cinema espanyol.

   

  El DJ ja va ser fa unes setmanes al Màgic Badalona, on va rebre desenes dels seus fans de tota la comarca. Repasseu la seva visita amb les fotografies d’aquell dia.