La Festa del Sant Crist i de la Verema torna a ser un èxit al barri de Canyet

  0
  Foto 14-09-14 12.58.22.jpg

  15/09/2014 – Una festa que any darrera any organitza la Societat Cultural l'Oliva i la Parròquia de Sant Crist de Canyet.

  Aquest diumenge, 14 de setembre, la parròquia de Sant Crist de Canyet i la plaça del Mossèn Joan Baranera va acollir la celebració, com cada any, de la Festa del Sant Crist i de la Verema organitzada per la Societat Cultural l’Oliva i la mateixa parròquia del barri.

   

  El repic de campanes a les deu del matí iniciava aquesta festa i donava pas a la celebració de l’Eucaristia, que va comptar amb les veus de la Coral Art i Cultura de Canyet i els bastons dels Bastoners de Canyet. Tot seguit, centenars de persones es van congregar a la plaça per veure els tradicionals balls dels bastoners i de l’Esbart Sant Jordi i de la seva colla infantil. El trepitjador oficial, Jordi Blanquet, va ser l’encarregat de trepitjar el raïm de les vinyes del barri de Canyet i que tot el públic assistent va poder gaudir de la seva degustació. Un vi que ja compta amb l’etiqueta de la denominació d’origen.

   

  Finalment, el dinar de germanor i el concert dels Petits Cantors de Badalona va posar el punt final a aquesta Festa del Sant Crist i de la Verema.