El barri de Puigfred recupera la cercavila i l’orquestra per la seva festa major

  0
  DSCF0036.JPG

  04/05/2015 – Tant divendres com dissabte el barri de Puigfred ha estat de festa major i ho ha celebrat amb una cercavila pels carrers i diverses activitats culturals i gastronòmiques a la plaça Rafael de Campalans.

  Coincidint amb l'inici de les Festes de Maig, el barri de Puigfred també va iniciar la seva festa major el divendres i dissabte, 1 i 2 de maig, amb el tradicional toc de diana i la rua pels carrers, a càrrec de la banda Triangle de Sants.

   

  Tot seguit la plaça Rafael de Campalans es va  convertir en l'espai central de la festa amb les actuacions de diferents grups de ball de flamenc, com Sabor de Azahar, Aire Flamenco i Cosecha, entre altres. També van ballar grups de funky, hip hop, breakdance, zumba, ball de saló i modern. Pel que fa la gastronomia centenars de veïns van degustar divendres d'una gran sardinada i dissabte d'una paella.

   

  Per finalitzar la festa major del barri de Puigfred, el proper dissabte 9 de maig tindrà lloc l'homenatge a la tercera edat a l'Associació de Veïns de la Colina; que des de fa més de 30 anys organitza aquesta festa, i que enguany han pogut recuperar la cercavila i l'orquestra, ja que l'any passat es van veure obligats a no celebrar-ho a causa d'una reducció en el pressupost econòmic.