La Colla Micaco escalfa motors a Sant Roc de cara a les Festes de Maig

  0
  29
  16734104653_799975e434_k.jpg

  05/05/2015 – Els Castellers de Badalona han participat un any més a la Fira de l'Artesania i Mostra d'Entitats i Serveis de Sant Roc, que va arribar el passat cap de setmana a la 33a edició.

  Els Castellers de Badalona han participat un any més a la Fira de l'Artesania i Mostra d'Entitats i Serveis de Sant Roc, que va arribar el passat cap de setmana a la 33a edició, i on van estar acompanyats pels Castellers de Viladecans.

   

  Els de la camisa micaco, que ja estan immersos en la preparació de les Festes de Maig, van voler aprofitar aquesta diada per fer castells de 6 i poder fer un gran nombre d'estrenes de futur. Després de donar el tret de sortida a l'actuació amb un Pilar de 4, la colla badalonina va portar a plaça el 5de6, un castell que els va servir per estrenar un nou pom de dalt més petit i que han completat sense problemes. En segona ronda, els micacos van realitzar el 4de6 amb agulla, en el que també van aprofitar per fer canvis al pom de dalt, però també a tronc i pinya.

   

  La tercera ronda va servir per aixecar un 3de6 amb agulla que també va presentar algunes novetats. Les estrenes van continuar també a la ronda de pilars, on els de la camisa micaco van fer un Pilar de 5 amb una nova configuració que encara no havien portat a plaça i que, tot i haver-se de treballar, van poder dominar en tot moment.