El Betúlia acull una exposició que combina obres de Lluïsa Pla i poemes d’Odile Arqué

  0
  35
  Expo M'ho diuen els versos.jpg

  16/12/2014 – L’Espai Betúlia acull fins al proper 22 de febrer l’exposició M’ho diuen els versos, que recull obres de Lluïsa Pla i poemes d’Odile Arqué. La inauguració serà aquest dijous 18 de desembre.

  L’Espai Betúlia acull fins al proper 22 de febrer l’exposició M’ho diuen els versos, que recull obres de Lluïsa Pla i poemes d’Odile Arqué. La inauguració serà aquest dijous 18 de desembre.

   

  M’ho diuen els versos és una mostra que combina el llenguatge plàstic de les escultures, instal·lacions (teulades i cases), teles i pintures de Lluïsa Pla amb el llenguatge poètic d’Odile Arqué. El resultat d’aquesta simbiosi és un mosaic de disciplines artístiques que estan connectades entre si per la sensibilitat artística de Lluïsa Pla i la veu d’Odile Arqué.

   

  L’exposició es complementa amb dues activitats. El 15 de gener, a les set de la tarda, Pla serà la protagonista d’una visita guiada a l’exposició; el 5 de febrer, també a les 19h, Odile Arqué oferirà un recital poètic.

   

  L’exposició es podrà veure els dilluns, de 16 a 20.30h, de dimarts a divendres, d’11 a 14 hores i de 16 a 20.30 hores, i els divendrs, de 10 a 14h.

   

  Recordem que l’Espai Betúlia estarà tancat per vacances de Nadal des del 25 de desembre fins al 6 de gener, ambdós inclosos.