La selecció espanyola d’arts marcials deixa el llistó alt a Londres

  0
  29
  10439491_750376284999869_3474276361796801656_n.jpg

  16/12/2014 – La cadena Mugendo Martial Arts es va desplaçar a Londres per a competir a la World Cup CIMAC i van obtenir un campió del gran Slam, tres campions més, un subcampió i quatre artistes en tercera posició, cadascú en les seves respectives categories.

  La prestigiosa cadena d’arts marcials, Mugendo Martial Arts, es va desplaçar el passat 30 de novembre a terres angleses per a entrenar amb un dels més prestigiosos mestres a nivell internacional, el conegut màster d’arts marcials Ralf Nieto, i per un altre costat a competir a la World Cup CIMAC.

   

  L’equip Mugendo va estar format per més de 40 persones capitanejat pel mestre Ricardo Gress i els senseis Javier Sáenz, Samuel Bergillos, Javier Piernas, Elisabeth Álvarez, Iván Orellana i Alejandro Cruz. L’entrenament realitzat va ser en conjunt amb artistes marcials d’Espanya i Anglaterra, on es va poder observar el gran nivell que actualment posseeix l’equip Mugendo Martial Arts, així com un exemple de germanor i unió entre els dos equips. Després de l’entrenament es va realitzar els exàmens de grau internacional, i que Eduard Galla va obtenir la titulació de Sempai de Mugendo i Juan Carlos Carrasco la titulació de Sensei de Mugendo.

   

  Al dia següent es va assistir a la World Cup CIMAC, un dels torneigs referents a nivell internacional obtenint i on Alejandro Cruz es va convertir en campió del gran Slam, mentre que van haver-hi tres campions més, un subcampió i quatre artistes en tercera posició, cadascú en les seves respectives categories.

   

  Des de Mugendo Martial Arts agraeixen el tracte rebut en les terres angleses i a l’afició que es va desplaçar fins allà per arropar a l’equip en tot moment. A més, valoren que ha estat una experiència inoblidable i esperen repetir en pròximes cites, però ara els artistes marcials comencen a preparar-se per l’Open de Catalunya, que tindrà cita el 21 de febrer de 2015.