El Bufalà estrena les millores del seu camp de futbol efectuades aquest l’estiu

  0
  65
  Camp de futbol Bufalà.JPG

  15/09/2012 – La renovació compta amb nou gespa artificial i canons perimetrals elevats de reg, a més de nou mobiliari esportiu.

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, inaugurarà avui a la tarda les actuacions de millora que s’han fet aquest estiu al camp de futbol de Bufalà, un equipament esportiu que té l’entrada pel carrer de Campoamor.

  Els treballs de millora han suposat la substitució de la gespa artificial, la substitució dels aspersors de reg per canons perimetrals elevats de reg amb un sistema de programació per estalviar aigua i la renovació de divers mobiliari esportiu. A la nova gespa artificial s’hi han marcat amb pintura blanca les línies del camp de Futbol 11, i amb pintura groga les línies dels dos camps transversals de Futbol 7. El projecte ha anat a càrrec de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i ha comptat amb un pressupost de 154.000 euros. Les actuacions han estat executades per l’empresa Movir 30 SL.

  Pel que fa al material esportiu, el camp de futbol de Bufalà tindrà noves banquetes reglamentàries prefabricades i més xarxes de protecció darrera de les porteries de Futbol 7 que donen al carrer de Muntaner. També hi haurà un marcador electrònic. Les porteries de Futbol 11 i de Futbol 7 s’han sotmès a un procés de renovació i s’ha dut a terme un tractament de les juntes entre les grades amb un segellat de les peces i s’hi ha afegit una banda impermeable de protecció.

  Les categories del Club de Futbol Bufalà, un total d’uns 25 equips conformats per uns 400 esportistes, desfilaran abans de l’acte oficial d’inauguració amb Xavier Garcia Albiol, el regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández i el president del Club de Futbol Bufalà, Agustín Aranda. Finalment es jugarà el partit de futbol entre el Club de Futbol Bufalà i el Molinos Unión Deportiva, de Mataró.