El Bufalà guanya al Cabrera

0
    35

El Bufalà va haver de remuntar dos cops contra un Cabrera molt combatiu(4-2). Els de Badalona van saber reaccionar a temps i van posar-se per davant desprès de encaixar dos gols que els posaven per darrere.

El partit que es disputava a Badalona era un partit sense re en joc i així ho va semblar en els primers minuts on cap dels dos equips sortia al atac i només aïllades ocasions portaven perill a les porteries de tots dos porters. No va ser fins al minut 35 que el partit va animar-se, i va ser gràcies a Jordi Català que avançava als de Cabrera i feia que els de Badalona haguessin de fer un esforç per guanyar el partit. Aquest esforç es faria just abans de la mitja part quan el jugador local Alejandro Campaña era capaç de transformar el penal en el minut 44.  Amb aquest resultat s'arribava a la mitja part.

La segona part començava totalment diferent a la primera i quan només s'havien disputat cinc minuts Gerard Jane tornava a posar per davant als visitants i tornava a posar en perill els interessos del Bufalà que havien de torna a remuntar, la reacció va fer-se esperar però va arribar i al minut 67 Alejandro Martinez posava l'empat al marcador. Els de Badalona tenien ganes de més i no es conformaven amb l'empat i tres minuts després, al 70, Rafael Muñoz avançava per primer cop als de Badalona i culminava la remuntada.  Els de Bufalà estaven en estat de gràcia i al minut 74 sentenciaven el partit gràcies a un gran gol de Carlos Garcia que perforava la porteria local i donava els tres punts als de Badalona.

El Bufalà ocupa la cinquena posició amb 53 punts mentre que el Cabrera es situa novè amb 42 punts.