Els Dracs tanquen temporada guanyant als Ossos Rivas a 21-28

0
    24

12/05/2014 – El partit va començar amb esperances de que els Ossos Rivas guanyessin el partit, però finalment Cesar Brugnani donaria la volta al marcador.

El passat dissabte, 10 de maig, els Badalona Dracs tancava una de les seves millors temporades en lliga regular al vèncer a domicili per 21-28 a Ossos Rivas, aconseguint ser la millor defensa i el millot atac de la lliga, amb un parcial de 9 victòries i una derrota, en un renyit partit davant uns grans Ossos Rivas.

El partit començava amb l’equip de Dracs patejant, donant l’oportunitat a Ossos de retornar qui eren aturats. Els avanços amb carreres del quarterback d’Ossos, José Raúl Mateos, era un de les seves principals ofensives al no aconseguir connectar amb els seus receptors, fins que a falta de menys de dos minuts per al final del primer quart, plantejant-se a la redzone dels Dracs amb un pas a Javier Barrena aconseguia la primera de les anotacions per a l’equip madrileny. Alvaro Guitian aconseguia l’extra posant el 7-0 al marcador.

Era el torn dels Badalona Dracs qui anaven avançant iardes amb el joc de carrers de Curtis Cannon, Cesar Brugnani i Javier Fernández. Seria Fernández qui mitjançant carrera en una jugada d’estratègia enganyaria a la defensa dels Ossos i aconseguiria el primer dels touchdowns de l’equip negre-plata a la tarda. Jordi Brugnani convertiria l’extra empatant el partit. El patit, en aquest segon quart, seria la defensa qui farien que l’atac d’ambdós equips frenessin en el seu intent per anotar major puntuació, fins que faltant segons per a mig temps, un pas del quarterback dels Dracs, Ruben Beltrán, interceptat per Ossos, José Raúl Mateos aconseguiria gràcies als seus companys completar una espectacular carrera fins el touchdown. L’anotació no pujaria al lluminós per una anotació d’un company qui cometria una falta en el transcurs de la jugada, arribant al descans amb l’empat a 7.

A la represa de la trobada retornava els Dracs i en el segon drive un cop a Javeir Fernández provocava un fumble que seria recuperat pel jugador d’Ossos, Alejandro Ibañez, que aconseguiria tornar a posar el conjunt d’Ossos per davant al marcador. Alvaro Guitian aconseguia l’extra posant el 14-7.

Saltava al camp l’atac dels Dracs, qui optava per usar el joc de carrer que els va tenir funcionant a la primera part entre els tres running bakcs i en aquesta ocasió, Curtis Cannon amb una carrera de poder anotava per al conjunt badaloní. Jordi Brugnani anotaria l’extra empatant de nou el partit a 14.

En el segon drive de l’atac d’Ossos, una acció del seu quarterback que al trobar a les seves opcions cobertes va decidir córrer una espectacular carrera, José Raúl Mateos aconseguiria tornar a posar a Ossos per davant al marcador. De nou, Guitian anotaria el punt extra i posaria el 21-14.

La defensa d’Ossos volia que el triomf es quedés a casa i serien protagonistes a l’aconseguir aturar l’atac dels Dracs a la redzone i veure com un intent de fieldgoal de l’equip de Badalona no es convertiria.

Per la seva part, la defensa badalonina seguia aconseguint que el joc de pas i carrera d’Ossos comencés a bloquejar-se i deixar sense opcions a J.R. Mateos.

En l’últim quart, els Badalona Dracs, qui acusaven menys el cansament, aconseguirien donar la volta al marcador i al principi del mateix de nou Curtis Cannon amb una carrera. Ossos sense èxit ho intentava i quan estava a prop de la final de la trobada, Cesar Brugnani amb una carrera aconseguiria donar la volta al marcador i el seu germa Jordi posaria el 21-28 amb el que finalitzaria el partit.