Pallissa de la Molletense al Lloreda

0
    28

30/04/2013 – Els vallesans van passar per sobre d'un Lloreda impossible de reconèixer, que va sucumbir a domicili per un clar 4-0

La Molletense va treure els colors a un Lloreda de clara capa caiguda, que sembla estar deixant-se anar en aquest final de curs degut a la manca d'objectius pels que lluitar. Els de Víctor Álvarez van veure com el rival molletà, que encara té opcions d'apujar-se a la segona posició, va passar-los per sobre sense discussió. Els locals van avançar-se ràpid en el minut 13 i van aconseguir en el 44' fer el segon. En la segona part, amb el partit ja clarament decantat pels de casa, el Lloreda va deixar-se anar i va acabar rebent dues dianes més. L'equip badaloní acumula tres derrotes seguides i un únic punt sobre els últims dotze possibles. Amb 42 punts, el Lloreda és setè, quinze punts per sota de la segona plaça i set per sobre de la promoció de descens. El proper rival badaloní serà l'Escola Guineueta.

L'Unificación Llefià, l'altre conjunt badaloní del grup dos de Segona Catalana, disputarà demà el seu partit corresponent a la 29ª jornada que l'ha d'enfrontar a domicili al penúltim, l'Escola Barberà Andalusia.

CF Lloreda: González; Robledo, López, Montilla, Vilches, Coll, Víctor, Capilla, Campoy, Barbancho, Reinoso // També van jugar: Sequera, Ouaddi, Alcaraz, Picas