El Llefià empata a domicili

0
    27

Els badalonins es van deixar empatar un partit que dominàven al minut 89, i que els havia costat molt remuntar al camp del Guixols

La Unificació Llefià s'emporta un empat del camp del Guixols.

Els badalonins van saltar al terreny de joc amb les idees molt clares; sabien que era un partit important per treure el cap per les posicions capdaventeres i que el rival era prou asequible com per creure en la victòria. El partit va començar amb un ritme molt lent, ja que qualsevol intent de creació era tallat per la defensa rival. Tot i la passivitat inicial, els dos equips van anar pujant el nivell d'intensitat fins a incomodar al equip rival. La primera ocasió de gol del partit va ser pel Llefià, que va desaporfitar un mà a mà amb el porter del Guixols.

Pocs minuts més tard el jugador local Marc Medina, avançava als locals al marcador amb un molt bon gol. Aquest fet, va fer recular al equip visitant, que va perdre la seva frescura en atac.

Així arribàvem a la fi dels primers 45 minuts de partit.

A la represa ,el matx seguia amb moltes accions que deixàven amb evidència la intensitat que hi havia al camp- fins a 9 targetes grogues van veure entre tots dos conjunts-. El partit esstava en una fase de descontrol, i aixó ho va aprofitar Daniel Rodríguez al minut 81 per igualar el partit a 1 gol. El Llefià estava crescut amb aquest gol, i només 5 minuts més tard Jordi Marco remuntava el partit pel Llefià, colocant un 1-2 i amb victòria provisional dels visitants.

Però els locals no havien dit la seva última paraula: Al minut 90, Daniel Castilla marcava per part del Guixols, posant un 2-2 ja definitiu al marcador.

Amb aquest empat el Llefià es mantè a la zona tranquil.la de la taula.