El carrer Pérez Galdós celebra la 5a Fira Medieval amb èxit

  0
  60
  Foto 13-12-14 12 09 16.jpg

  15/12/2014 – Una fira destacada per l'artesania, restauració, activitats infantils i animals, però sobretot pel 25è aniversari de l'Associació de Comerciants de Pérez Galdós i carrers transversals.

  Artesania, alimentació, restauració, batucada, tallers i activitats infantils van ser els protagonistes d’aquesta Fira Medieval de l’Agrupació de Comerciants del carrer Pérez Galdós que enguany ha arribat a la cinquena edició.

   

  Tant divendres com dissabte passat, 12 i 13 de desembre, el carrer Pérez Galdós del barri de Sant Antoni de Llefià va estar tot ple de paradetes inspirades en l’època medieval, però sobretot enguany han comptat amb la novetat de la presència d’animals com falcons, mussols i cabres, entre altres. A més de totes les activitats infantils com tallers de maquillatge, passejada amb rucs i inflables que van ser gratuïtes per a tota la mainada.

   

  La fira, que es va celebrar amb èxit, va tenir l’objectiu de donar importància al petit comerç i així, a la vegada, potenciar el comerç del barri de cara a aquestes dates nadalenques, ja que l’agrupació de comerciants asseguren que enguany l’ambient és millor respecte els anys anteriors.

   

  Per altra banda, l’Associació de Comerciants de Pérez Galdós i carrers transversals celebra 25 anys de la seva formació. Una entitat que es va crear amb 20 botigues i amb la finalitat de sortir endavant en una època molt similar a la d’ara. Actualment compten al voltant d’uns 30 comerços. A més, de cara al proper mes de gener realitzaran un fora stocks per liquidar tots els productes de les rebaixes d’hivern, i no descarten celebrar una altre fira a la primavera, ja que s’han quedat amb un bon gust de boca amb aquesta Fira Medieval.