Nova campanya per evitar la propagació del coronavirus

  0
  61

  L’Ajuntament de Badalona posa en marxa la campanya “Gaudeix de l’estiu a Badalona AMB RESPONSABILITAT”. Mitjançant missatges a través de diversos suports publicitaris i per les diferents xarxes socials i pel web municipal (www.badalona.cat) , es recordarà a la ciutadania les regles bàsiques i les mesures recomanades per protegir la nostra salut i la de les persones del nostre entorn evitant la propagació de la Covid-19.

  Les mesures bàsiques de protecció contra el coronavirus són les següents:

  – L’ús de la mascareta és obligatori a qualsevol espai a l’aire lliure o tancat d’ús públic o obert al públic.

  – Cal respectar la distància de seguretat d’1,5 metres.

  – Cal rentar-se bé les mans i de manera freqüent.

  – En cas de tenir símptomes de la Covid-19, cal contactar amb el Centre d’Assistència Primària (CAP) i quedar-se a casa.

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha dit que: “amb aquesta campanya volem conscienciar tots els veïns que es pot gaudir de l’estiu a la ciutat però sense abaixar la guàrdia amb les mesures de seguretat”. “Tots hem de fer els esforços necessaris per a evitar la propagació del virus, sobretot en un moment on estem veient com la relaxació en les mesures de seguretat per part d’alguns està tenint conseqüències en altres poblacions”, ha conclòs l’alcalde.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí