El Casal dels Infants demana un estiu en igualtat d’oportunitats

  0
  77
  Casal dels Infants.jpg

  07/072018 – L'entitat oferirà 1.500 places al juliol a infants, adolescents i joves.

  Aprofitant l'inici de les activitats d'estiu, el Casal dels Infants ha llançat una crida perquè la ciutadania col·labori per fer possibles els casals d'estiu, les colònies, els camps de treball i el reforç del català, entre altres, que organitza durant les vacances i que dóna servei a prop de 2.000 infants i joves en situació de vulnerabilitat de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Salt i Barcelona..

   

  Durant el mes de juliol, l'entitat oferirà 1.550 places, mentre que a l'agost unes 657 per donar continuïtat a l'acompanyament de joves. D'altra banda, disposarà també de 350 places de serveis que ofereixen durant el llarg del curs, com vincles, l'espai tecnològic comunitari i el casal familiar.

   

  "Són setmanes en què la majoria de centres educatius tanquen, i és fonamental sumar esforços per garantir un estiu en igualtat d'oportunitats que permeti guanyar autonomia, relacionar-se i entrar en contacte amb la natura", destaca la directora del Casal dels Infants, Rosa Balaguer.

   

  Amb un donatiu puntual de 20 euros, per exemple, un infant podrà gaudir d'un dia d'excursió; amb 50 euros, tindrà garantit un dia de colònies: amb 100 euros, viurà una setmana de casal d'estiu amb dinar, i amb 350 euros, marxarà una setmana de colònies. Els donatius es poden fer a la web de l'entitat: https://www.casaldelsinfants.org.