Jorcx engega les Nits d’Estiu al barri de Dalt la Vila

  0
  Jorcx.jpg

  07/07/2018 – L'Associació de Veïns de Dalt la Vila i el Centre Dramàtic La Petanca engeguen tres espectacles pels dies 7, 14 i 21 de juliol per gaudir de les nits d'estiu.

  Aquest dissabte 7 de juliol comencen les  Nits d'Estiu al Centre Dramàtic La Petanca (carrer LLadó, 29), organitzades pel mateix centre i l'associació de veïns. Durant tres dissabtes, el 7, 14 i 21 de juliol, el públic podrà assistir a tres espectacles ben diferents. Tots tres dies se celebraran a les 21 hores.

   

  El primer espectacle anirà a càrrec de Jordi Calmet, més conegut com Jorcx, que interpretarà al poeta i cantant canadenc Leonard Cohen. Jorcx és també un cantautor barceloní que arribarà a Dalt la Vila acompanyat de la seva guitarra; Juanjo Ruix al baix elèctric, i Natàlia Gómez al violí i a la veu.

   

  El dissabte 14 serà el torn de 'Sons del barri', interpretat per l'artista badaloní Xavi Lozano, famós per treure so a qualsevol estri quotidià com ara una cadira, una escombra o una regadora.

   

  Finalment Coloma Lleal, Odile Arqué, Paco Fanés i Josep Estruch a l’acordió ens llegiran uns poemes estelats el dissabte 21. L'entrada a les tres actuacions serà gratuïta.