El CB Coalci Sant Josep 2018-2019 agafa forma

  0
  78
  DSC00952.JPG
  La direcció esportiva del CB Coalci Sant Josep no s’atura per vacances i l’entitat badalonina ja comença a confeccionar el grup que competirà a Lliga EBA el pròxim curs. Després de tancar la temporada 2017-2018 en una meritòria vuitena posició, al centre parroquial es desvetllen les primeres renovacions, incorporacions i baixes.
  En el primer capítol,  el pivot Antonio Ruiz renova el seu compromís amb el Sant Josep. En la seva primera temporada a EBA a Badalona, Ruiz ha disputat una mitjana de 24:47 minuts a pista, amb 10,3 punts, 6,3 rebots i 10, 7 de valoració. L’adrianenc Adrià Meruelo també seguirà un any més sota les ordres de Sergi Vives. 6 punts, 3,3 rebots i 6,3 rebots són els seus números de mitjana a pista.
  L’escolta- aler Ally Guelle és el darrer jugador de la generació del 97 que mantindrà el bloc jovent del Sant Josep. Va arribar fa dos cursos del Vedruna i renovarà les seves credencials al centre parroquial després de tancar la seva primera participació a EBA.
  Edu Boja, la darrera incorporació després de patir el grup diverses lesions durant el curs, també firma per un curs més a Badalona. Durant els 11 partits que va disputar al tram final, l’aler ha fet una mitjana de 5,6 punts, 4,7 rebots i 5,9 de valoració.
  En el capítol d’incorporacions, el junior Víctor Sánchez tindrà fitxa del primer equip tot i que aquesta campanya ja ha tingut minuts i rodatge a Lliga EBA. També s’incorpora a l’equip el base de 29 anys Jordi Costa, titular de l'equip santcugatenc i líder dins la pista des de l'estiu del 2016, quan va fitxar procedent del Mataró. 
  Per la seva banda, Pedro Cuesta no seguirà a Sant Pep i buscarà nous reptes.
  Al cos tècnic, Sergi Vives iniciarà la quarta temporada al capdavant del primer equip, la 23a al CB Coalci Sant Josep, amb el repte de consolidar l’equip a la categoria en la seva segona temporada a la quarta categoria nacional.