La Minguella es refà en un duel emotiu (54 a 57)

0
    24
    DSC_0794.JPG

03/12/2013
    Els de Casagemes van guanyar a la pista d'El Masnou, que va fer un minut de silenci per la mort del pare de Pere Garcia

La Minguella va aconseguir refer-se de la derrota de la setmana passada contra l'Arenys amb un triomf a la pista d'El Masnou.

En un dia en que el fred al pavelló d'El Masnou va afectar al joc, l'escalfor la va posar l'emotiu minut de silenci per la mort del pare de Pere Garcia, l'entrenador de la Minguella, i les abraçades al final del partit amb els exjugadors blaus d'El Masnou.

El matx va ser molt igualat. Cap equip va disposar de grans avantatges i les alternances en el marcador eren continues. Els del baix maresme, que continuen molt mermats per les lesions, van tenir molts problemes per trobar-se còmodes, i de nou els germans Balagué van estar nefastos en el tir (4 de 22 entre els 2).

A falta de menys d'un minut, El Masnou guanyava 54 a 52. Castaño va anotar per empatar el matx, El Masnou va desaprofitar el seu atac i Albert Valle va convertir un 2+1 que avançava als seus. Cristian Bañuelos va dissenyar una jugada per trobar un tir lliurat d'Eric Balagué, però la pilota no va entrar.

Amb aquest triomf, la Minguella torna a tenir les mateixes victòries que derrotes (6-6) i després del pont jugarà a casa contra el Salt, el 3r classificat.