El Teatre Principal acull la nit de les lletres badalonines

  0
  95
  Premis Literaris 2013_0.JPG

  29/06/2015 – Els premis oscil·len entre els 2.000 i els 1.000 euros en metàl·lic, a més de l’edició de les obres guanyadores; la cerimònia tindrà lloc el proper dimecres, dia 1 de juliol, començarà a les 20 hores i serà presentada per l’acte l’actriu badalonina Anna Moliner.

  El Teatre Principal acollirà enguany la cerimònia de lliurament del 24è Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa – 28è Premi Literari Països Catalans Solstici d’Estiu; el 15è Premi Literari Betúlia de Poesia – Memorial Carme Guasch; el 17è Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil i el 8è Premi Literari de Teatre Breu Inicia’t. Els premis oscil·len entre els 2.000 i els 1.000 euros en metàl·lic, a més de l’edició de les obres guanyadores. Cada categoria ha estat valorada per un jurat.

   

  L’any 1915, la Mancomunitat de Catalunya va encarregar al Dr. Jordi Rubió i Balaguer que posés en marxa els mecanismes necessaris per la creació d’una Xarxa de Biblioteques Populars. La creació de l’Escola de Bibliotecàries, el 1915, és una de les primeres concrecions d’aquest encàrrec, i el motiu simbòlic escollit per designar el 2015 com l’Any de les Biblioteques. La Nit Literària d’enguany vol sumar-se a aquesta commemoració en reconeixement a la importància que les biblioteques públiques han tingut, i tenen, per a la cultura.

   

  La cerimònia tindrà lloc el proper dimecres, dia 1 de juliol, començarà a les 20 hores i serà presentada per l’acte l’actriu badalonina Anna Moliner.