El Centre Cívic La Salut rep avui una conferència sobre les malalties minoritàries

  0
  malalties minoritaries.jpg

  19/09/2017 – Tindrà cita a les 19 hores i s'exposaran els símptomes, diagnòstics i tractaments.

  Aquest diemcres 19 de setembre, a les 19 hores, el Centre Cívic La Salut acollirà una conferència relacionada amb les malalties minoritàries, convocada per l'Associació de Veïns del Turó d'en Caritg i la Plataforma Acció Badalona.

   

  La xerrada, que serà oberta a tots els veïns, comptarà amb les intervencions de tres doctors de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol: Guillem Pintos, Cap de Pediatria; Jaume Coll, Cap de Secció de Neurologia i coordinador de la Unitat de Neuromuscular; Gisela Nogales, Cap al Grup d'investigació bàsica i traslacional en Neurociències. Tots tres ens explicaran els símptomes, diagnòstics i tractaments de les diverses malalties minoritàries, com així també l'experiència clínica i la recerca que es realitza des de l'Hospital de Can Ruti.

   

  A més, l'AV del Turó d'en Caritg també lliurarà el taló amb els beneficis recaptats en la 3a Gala Benèfica, celebrada el passat 6 de juliol.

   

  D'altra banda, l'entitat veïnal ha anunciat que la 6a Matinal Motera, convocada pel 24 de setembre, ha quedat suspesa per motius aliens fins a una nova convocatòria.