L’Espai Betúlia escolta el silenci de Joan Brossa

  0
  joan brossa.JPG

  22/10/2014 – L’Espai Betúlia acull l’exposició Joan Brossa: Escolteu aquest silenci, promoguda per la Fundació Joan Brossa i que mostra l’obra polièdrica del poeta partint de tres eixos: el compromís, la transformació i la mirada reflexiva.

  L’Espai Betúlia de Badalona mostrarà fins al proper 5 de desembre l’exposició Joan Brossa: Escolteu aquest silenci, promoguda per la Fundació Joan Brossa i que forma part del programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura la Generalitat de Catalunya. L’exposició ha estat inaugurada aquest dijous 9 d’octubre.

   

  Joan Brossa: Escolteu aquest silenci mostra l’obra polièdrica de Joan Brossa partint de tres eixos: el compromís, la transformació i la mirada reflexiva. De fet, Escolteu aquest silenci és un poema de Joan Brossa escrit l’any 1963 i que sintetitza tota una trajectòria projectada en diferents gèneres i disciplines. Joan Brossa (1919-1998) va ser un dels poetes avantguardistes més reconeguts del segle XX.

   

  L’exposició consta d’un total de 27 peces originals: 11 poemes visuals, cinc cartells, nou poemes objecte, una instal·lació i un llibre de bibliòfil fet en col·laboració amb Perejaume. A banda d’aquestes peces a l’exposició també s’han reproduït 17 poemes escrits, hi ha cinc marcs digitals amb diferents materials àudiovisuals i es mostren tres fotografies de grans dimensions del poeta. La mostra disposa d’un punt de consulta amb diferents llibres de Brossa i d’un espai informatiu. La Fundació Joan Brossa també ha dissenyat un cartell, unes postals i un petit catàleg.