El Centre Comercial Montigalà inicia la recta final de la seva remodelació

  0
  RENDER_ENTRADA PRINCIPAL.jpg

  13/02/2018 – Un espectacular pòrtic d'entrada avança una renovació estètica i tecnològica.

  El centre comercial Montigalà inicia la recta final de la seva renovació, un complet procés de remodelació i reforma. Aquesta acurada transformació, que va començar el passat mes d’octubre i que preveu concloure a finals d’abril d’aquest any, suposarà una millora per als clients i comerciants del centre.

   

  Les intervencions comporten importants millores en la imatge global de l’espai comercial, des de modificacions estètiques com la creació d’un espectacular pòrtic d’entrada de més de 20 metres d’altura, fins al disseny de noves zones de descans.

   

  A més de l’arc d’entrada i la reforma de la façana, destaca la renovació de l’aparcament, que inclou la millora de la il·luminació amb sistemes LED. Quant a les millores interiors, cal remarcar la creació d’una sala de lactància, la millora del paviment de la galeria, la reforma completa dels lavabos, així com la automatització dels sistemes d’il·luminació mitjançant gestió domòtica.

   

  Pel que respecte a la línia estètica, els tons bru i coure estan presents en tots els desenvolupaments realitzats en aquesta renovació i aporten una línia de continuïtat en la imatge final del renovat espai.