El Centre Comercial Montigalà manté la normalitat en els seus serveis

  0

  Davant la gran quantitat d’afectats per coronavirus que creix dia rere dia, alguns negocis de Badalona s’estan veient obligats a modificar els seus horaris o, fins i tot, a tancar les seves portes. Ho hem pogut veure aquests dies amb els negocis regentats per xinesos, a botigues de roba o d’alimentació.

  Tot i això, els supermercats estan vivint una situació diferent, ja que aquests es troben en una particular situació: prestatgeries buides i productes acabatas, els més habituals el paper del lavabo i les conserves.

  Molts ciutadans i ciutadanes es pregunten aquests dies pels horaris d’aquests negocis. Per això, el CC Montigalà ha emès a través de les seves xarxes socials el següent comunicat:

  “Carrefour informa als nostres clients que tots els nostres Hipermercats i Supermercats estaran oberts en el seu horari habitual. A Carrefour Treballem amb els nostres col·laboradors i proveïdors per garantir la disponibilitat dels nostres productes per a tots els clients.”

  Una normalitat, per tant, que s’està intentant mantenir en tots els àmbits, malgrat la rapidesa de l’augment de casos per coronavirus.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí