El futbol i el bàsquet badaloní s’aturen durant dues setmanes

  0
  La crisi del coronavirus ha començat a afectar des d’aquesta mateixa setmana tot l’esport nacional, tant professional com amateur i de formació. Les federacions de futbol han estat les primeres a prendre les mesures de prevenció pertinents.
  La Federació Catalana suspèn tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit territorial, per un termini de dues setmanes, com a mesura de prevenció del coronavirus SARS-CoV-2. S’ha decretat la suspensió a partir d’aquesta jornada de tots els partits de les competicions, per un termini de dues setmanes.
  Per la seva banda, el basquetbol català també aturarà la seva activitat “per tal de prevaldre la salut i el benestar de tots els federats i federades del Bàsquet Català, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), en base a la potestat que li atorga l’article 138 del Reglament Jurisdiccional, decreta la suspensió de tota activitat federativa a partir del 12 de març i per una vigència de 15 dies”. Ara bé, les competicions amb competència nacional ja han decidit disputar els seus partits a portada, afectant els primers equips de Maristes Ademar i Badalonès. 
  A més a més, la cursa Ponle Freno que s’havia de desenvolupar a Badalona el pròxim diumenge 22 de març s’ha ajornat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí