El Circo Raluy Legacy torna a Badalona per presentar la segona part d’In Art we trust

  0
  94

  A partir del dijous 6 de juliol i fins al 16, el Circ Raluy Legacy torna a Badalona per presentar la segona part de la seva producció més sorprenent i arriscada fins avui. Un fascinant show amb reconeguts artistes internacionals, una exclusiva i singular producció que desplega tot el seu art i el “savoir faire” de la família Raluy amb un objectiu clar: viure, sentir i compartir aquest ART tan singular que és el circ.

  “In Art we trust és un sorprenent show sense precedents que ens transporta a la més pura essència del circ, quan la sorpresa i l’emoció fascinaven al públic, deixant-se impressionar per l’espectacle. Amb aquesta producció hem volgut retre homenatge a l’art, amb el que vivim i confiem des de fa més de cent anys, les sis generacions de la família” comenta Louisa Raluy, codirectora del circ.

  ENTRADES DISPONIBLES A: https://raluy.com/

  La nova producció compta amb ingredients d’excepció: Els Triplets, tres artistes que desafien el trapezi amb audàcia i humor. La màgia de Rodrigo Tolzen, que ens farà creure en l’impossible. Suspesa només pel seu cabell, Laura Zamora, misteriosa i hipnòtica, es balanceja mentre s’eleva per sobre de la pista. Sian, una singular artista que amb gran elegància i destresa ens sorprèn amb una mostra de precisos malabars amb els peus.

  Tornarem a gaudir de Dimitri, que conduirà al públic a través de l’espectacle amb la seva peculiar manera. I com no, les noves aventures de Bigotis i Pietro, què estaran tramant?, les risses i sorpreses estan garantides. El duo Valencia ens presentarà un número de risc, de molt risc; la roda de la mort gira a una velocitat d’infart, moguda únicament pels dos artistes que l’equilibren i controlen en una demostració d’intrèpida acrobàcia. Aquestes son només algunes de les sorpreses que us esperen a la segona part d’In Art we trust.

  Continuant amb la idea de facilitar l’accés a la cultura, la companya continua amb la iniciativa “Happy-Friday” amb un 50% de descompte per famílies nombroses, monoparentals, persones amb discapacitat, carnet jove i jubilats a les funcions dels divendres.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí