L’Ajuntament de Badalona ofereix 1.012 places de casals d’estiu per a infants i joves

  0
  75

  L’últim Consell Escolar Municipal del mandat municipal ha destacat l‘augment de la inversió en casals d’estiu inclusius, l’educació en valors, recursos per a famílies i AFAs, i la recuperació de la Comissió contra l’absentisme escolar

  Els jous 15 de juny ha tingut lloc l’últim Consell Escolar Municipal del mandat municipal 2019-2023 a Badalona. La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha valorat molt positivament l’augment en la inversió de casals d’estiu inclusius, amb un total de 1.012 places gratuïtes per aquest any.

  També ha valorat l’increment de places amb necessitats educatives específiques, amb un total de 98 amb acompanyament de vetlladors i vetlladores. Tot i la gran aposta, la regidora lamenta no haver pogut arribar a infants fora dels barris del Pla de millora d’oportunitats educatives (PMOE), i considera que s’ha de seguir treballant per garantir el servei per a tots els infants de Badalona amb necessitats educatives específiques, tenint present que aquesta és una competència de la Generalitat que mai s’ha cobert. 

   A més, la regidora d’Educació ha fet un repàs de tots els projectes que s’han dut a terme tant a escoles, vinculats a l’educació en valors, la cultura, l’esport i també el suport a famílies i AFAs. Aquí, també ha destacat la recuperació de la comissió contra l’absentisme escolar, formada per professionals de diferents administracions i entitats, que feia molts anys que no funcionava.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí