El Tiana encadena la 4a derrota seguida (69 a 57)

27
    j13.JPG
    17/12/2013
    Els de Ramon Pla no van rematar el partit quan tocava i ho van acabar pagant

El Tiana no va poder trencar la sèrie de derrotes i va patir la 4a desfeta seguida en caure a la pista de La Garrotxa per 69 a 57.
    Els de Ramon Pla van dominar el matx durant molts minuts, però no van rematar la feina quan tocava i ho van acabar pagant.

El primer quart va ser pels locals, que van arribar a gaudir d'un avantatge de 8 punts. Al 2n però, el Tiana va reaccionar i amb un joc molt més equilibrat va arribar al descans per davant. Els del Baix Maresme van mantenir la iniciativa durant el 3r període i una part del 4rt, però quan els dos equips estaven igualats, la Garrotxa va anotar 3 triples a falta de 4 minuts que van acabar de decantar la balança.

Ara amb l'aturada nadalenca el Tiana disposarà de gairebé un mes abans de competir el proper partit contra el Lliçà d'Amunt, el dissabte 11 a les 18h a casa.