El Círcol aconsegueix l’ascens oficiós (70 a 61)

  0
  50
  x publicar.JPG

  06/05/2013
  Els de Francesc Castellet mantenen la 2a plaça i només poden arribar a quedar 3rs

  El Círcol va fer un pas que ja podria ser definitiu per tornar a ser equip de 1a catalana en vèncer a casa al Balsareny.

  Amb aquest triomf, els de Francesc Castellet mantenen la 2a plaça i s'asseguren que passi el que passi a la darrera jornada, com a molt quedaran 3rs i farien una fase que habitualment premia a tots els equips que la juguen amb l'ascens.

  D'aquesta manera, els badalonins no són oficialment equip de 1a catalana però si oficiosament. I així ho van celebrar en acabar el partit (foto) després d'una victòria que van haver de patir al tram final.

  Després d'un inici igualat (11 a 11), el Círcol va castigar els errors del Balsareny amb un 10 a 0 anotant cistelles senzilles de contratac (21 a 11).
  La resposta del Balsareny va ser gairebé immediata, i amb un altre 0 a 10 va tornar a igualar el partit (25 a 25).

  Tot i això, el Círcol va tornar a prémer l'accelerador i aquest cop va etzibar un 9 a 0 que només la mitja part va aturar (37 a 26)

  A la represa, un triple de Gotzens i una antiesportiva sobre Lladó van permetre que el Círcol estirés la goma d'una manera gairebé definitiva (53 a 34).

  La diferència va arribar a ser de 22 punts (61 a 39), però el Círcol es va destensar, i amb la lesió de Lleal, va perdre el nord.

  Els del Bages ho van aprofitar per tornar a entrar al partit i es van arribar a posar a 5 punts (66 a 61), però el bon saber fer de Ruiz i Lladó va evitar la sorpresa.