El Sant Josep B gairebé dinamita la 2a (71 a 75)

31
    x publicar.JPG

06/05/2013
    Els parroquials van caure contra el Ripollet, que lluita per l'ascens amb el Círcol i el Badalonès

El Sant Josep B va estar a punt de guanyar un partit en el que no es jugava res, però tant el seu rival, el Ripollet, com el Círcol i el Badalonès, molt representats a la grada, sí.

Els del Vallès, són 3rs empatats amb el Círcol i amb un partit de marge sobre els Dimonis, que per esgarrapar aquesta plaça, que permet fer fases amb un ascens gairebé assegurat, han d'esperar una relliscada del Ripollet.

L'altre pota d'aquest triangle d'interessos és el Círcol, que amb la victòria dels parroquials s'haguessin assegurat la 2a plaça i per tant l'ascens directe sense haver de fer fases de 3rs.
    La carambola però, no va poder ser completa tot i el bon partit del filial parroquial, que era l'únic que no s'hi jugava res.

Malgrat la bona sortida del Ripollet (8 a 16), el Sant Josep B mica a mica va anar recuperant el ritme ofensiu al que habitualment juga per estrènyer el marcador (21 a 27).

Al davant però, va trobar-se un equip que va saber disputar el partit jugant a fer punts (21 a 31) però que al final de quart va cedir davant el joc anàrquic dels parroquials, tant difícil d'aturar (36 a 35).

A la represa, 8 punts seguits de M'Bodji i l'encert exterior del Ripollet va capgirar el marcador (42 a 48), però les jugades de caràcter de Pepo i Minguella van ajustar la diferència (51 a 53 min 30).

A l'últim quart, els locals van arribar a empatar 3 cops el partit (a 55, a 57 i a 66) però mai es van arribar a posar per davant.
    Tot i que dos triples havien obert una nova escletxa (60 a 66) el Sant Josep l'havia tapat en un minut (66 a 66), però de nou el Ripollet va estar més encertat i el Sant Josep va deixar de ficar (68 a 75).
    Els parroquials ho van seguir intentant fins el final, però no en van tenir prou.