El Círcol compleix contra el Lliçà d’Amunt (76 a 62)

E
    ls de Cesc Castellet no van fallar contra el Lliçà d'amunt, que es va presentar a La Plana amb només 8 jugadors

El Círcol es va mantenir ferm a La Plana i va aconseguir un nou triomf, contra el Lliçà d'Amunt, que el manté amb plenes opcions de pujar a falta de 7 jornades.
    Els de Cesc Castellet van dominar el matx de principi a fi contra els vallesans, que es van presentar amb només 8 jugadors
    Tot i la falta d'encert exterior -3 triples en els 40 minuts- els locals van fer un partit molt seriós i van dominar amb autoritat el rebot (57 a 32) capturant-ne 22 d'ofensius.

Ja des de l'inici la diferència de poder dins la pintura va quedar clar. La presència de Raül Castillo als 2 costats de la zona era clau per la bona sortida del Círcol (10 a 2). Tot i això, les pèrdues de pilota van permetre als visitants aturar el cop després del temps mort obligat i amb un parell d'accions al límit de la possessió van mantenir la diferència (21 a 13 min 10).

Al 2n quart, els visitants van seguir fins de cara cistella en accions molt complicades i van arribar a empatar el matx (21 a 21). Amb un joc molt anàrquic i alhora imprevisible de 1 contra 1 i llançaments triple els blaus feien mal, però els punts de Quim Forteza i dues jugades d'acció continuada, la segona de David Ribó (veure vídeo) tornaven l'avantatge al descans (37 a 26).

A la represa, el joc es va travar i cap dels dos equips va poder imposar el seu ritme arribant a l'últim quart amb la mateixa renda de 10 punts. El guió del Lliçà d'Amunt seguia el seu curs, i fins i tot es van arribar a posar a 6 punts a falta de 3 minuts, preparats per fer l'esgarrapada final.

Llavors va aparèixer Pau Ruzafa, que amb 2 accions de molt de mèrit va tornar a estirar la renda fins els 10 punts. aquest petit parcial va fer molt de mal, i la curta rotació dels visitants no va permetre cap altre ensurt.

Quim Forteza (25 punts i 8 rebots), Pau Ruzafa (19 i 9) i Raúl Castillo (5 punts, 15 rebots i 4 taps) van ser els més destacats.

Amb aquest triomf el Círcol es col·loca 3r empatat amb el Badalonès, precisament el seu proper rival el dissabte a les 19h a La Plana. Els de Cesc Castellet tenen l'average parcialment perdut contra els Dimonis per 5 punts.