El Neus segueix escalant posicions (88 a 66)

0
    31
    neus.JPG

03/12/2013
    Els de Mauro Valenciano van dominar al Pineda durant tot el partit i el van rematar amb l'encert de Plaza a l'últim quart

Després d'un mal inici de temporada, el Bàsquet Neus sembla que ja ha agafat el ritme de competició i va sumar la 3a victòria seguida en desfer-se del Pineda a casa per 88 a 66.

Els colmencs van anar sempre per davant en el marcador i van segellar el partit a l'últim quart amb un extraordinari encert exterior.
    Tot i que ens els primers compassos cap dels dos equips trobava el seu joc, a l'equador del 1r període el Neus es va endollar de la mà de Gutiérrez i Pellitero per tancar el quart 21 a 9
    Al 2n, els locals van anotar 3 triples seguits (2 de Tineo) per fer créixer l'avantatge fins els 17 punts (33 a 16).

Mica a mica el Pineda va entrar en el partit i va deixar al Neus 4 minuts sense anotar aconseguint deixar el matx obert de cara al 2n temps (39 a 31).

A la represa, els de Mauro Valenciano van tornar a estirar la goma. L'encert de Ciudad va permetre tornar a arribar als 14 (47 a 33), però endurint el partit i carregant el rebot, els maresmencs van tornar a rebaixar la barrera dels 10 (49 a 40), abans que una cistella de Vera tanqués el quart (63 a 50).

L'últim període va ser el moment de Sergio Plaza. L'exterior colomenc va anotar 4 triples seguits sense error que van dinamitar definitivament el matx evitant qualsevol opció de remuntada.

El pòquer format per Marcos Gutierrez (21 punts, 6 rebots i 6 assistències), Sergio Plaza (18 punts i 3 assistències), Sergio Vera (14 punts, 8 rebots i 5 assistències) i Raul Pellitero (7 punts i 14 rebots) va ser clau.

Després del pont, els blaus aniran a la pista del Granollers en busca de la 4a victòria consecutiva.