El Círcol perd la categoria

0
    25
    circoldescens.JPG

30/5/2016.- La derrota al tercer partit del play off per la permanència sentencia els badalonins al descens, en una tarda trista a La Plana.

Després de guanyar el primer partit a casa i perdre del segon a domicili, la sèrie tornava a La Plana en el tercer i definitiu partit.

El bon ambient i les ganes de l’equip no van ser suficients perquè sortís cara a l’hora de resoldre un final ajustat que valia la permanència.

El partit no va començar gens bé pel Círcol i als 5 minuts el marcador era de 0-9, amb molts nervis i pilotes perdudes que feien difícil anotar. Al final del quart, l’equip es recuperar i el parcial es tanca amb empat a 10.

Al segon quart, el Ciutat Vella era el gran dominador de la pintura amb un Llobet que acabaria amb 19 punts i 22 rebots. L’encert no millora i la diferència al descans és de 10 punts, 23-33.

A la represa va arribar la reacció del Círcol,  tirant més de cor que de joc. El bon paper de Xesco Gotzens i el paper de Marc Colom sota cistella van deixar els badalonins per davant al marcador al final del tercer quart, 46-44.

La permanència es decidiria en un últim quart d’infart, marcat per errors i nervis als dos costats de la pista. A dos minuts del final, el Ciutat Vella guanyava de 4 punts, que podien ser perillosos.

El Círcol es va posar a 1 i amb possessió però no va poder anotar. Al següent atac, els barcelonins van anotar un tir lliure. A dos segons del final i a 2 punts per sota, una falta del Ciutat Vella suposa la possibilitat d’empatar el partit, però només entra un tir. La falta posterior, a la desesperada, deixa el resultat final en el 57-60.

Amb el xiulet final, decepció a La Plana per la pèrdua de categoria. L’equip sempre ha donat el màxim i no ha donat cap partit per perdut però no ha estat suficient per seguir a Copa