El CTT Badalona aconsegueix les primeres medalles femenines als Campionats de Catalunya

  0
  65
  CTT Badalona.jpg

  31/05/2016 – Les benjamines Marina Bueno i Mariona Bachs assoleixen la plata individual, la plata en dobles i el bronze per equips a Esparraguera.

  Per primera vegada el Club Tennis Taula Badalona aconsegueix medalles en uns Campionats de Catalunya en categoria femenina. Han estat les benjamines Marina Bueno i Mariona Bachs les que han assolit la fita el passat cap de setmana a Esparraguera i per la porta gran: plata individual, plata en dobles i bronze per equips.

   

  Bueno va arribar a la final individual després de derrotar a una de les favorites, Abril Vidal, artífex de la victòria del Bàscara en la prova d'equips. Ja a la final, no va poder amb Silvia Coll, la gran favorita també d'aquest campionat. En dobles, la parella formada per Bueno i la prebenjamina Bachs va reeditar final, on també es van veure superades per Coll i Anna Puigmolé.

   

  A la prova d'equips, el CTT Badalona va obtenir una magnífica tercera posició, després de caure en semifinals davant l'equip per la vigatana Coll i la cassanenca Puigmolé, mentre que van aconseguir derrotar als Falcons de Sabadell en un gran partit en la lluita pel bronze.

   

  D'altra banda, pel que fa en nois, l'equip badaloní no va poder superar la fase de grups en la seva primera participació en uns Campionats de Catalunya i Mario Túnez va ser el millor en individuals, classificant-se com a segon de grup i superant la primera ronda del quadre final.