El Círcol pot amb el líder

0
    29

24/2/2015.- El Círcol guanya el líder del grup 2 de Copa Catalunya en un dels millors partits de la temporada. La Minguella perd el derbi i el Natzaret torna a merèixer més.

El partit no va començar del tot bé pels locals que veien com el Castellbisbal era superior en l’1×1 i anotava triples amb facilitat per marxar 18-25.

Al segon quart, la defensa del Círcol va millorar i la selecció en atac va ser millor. El desavantatge al descans era de 4 punts, 38-42.

A la represa, els badalonins van saber desactivar el seu referent, Fígols, i els dubtes del líder en el joc els va aprofitar el Círcol per igualar el partit.

La feina de Raúl Castillo a la pintura i les situacions d’avantatge a prop  de la cistella van fer que el control del partit canviés de bàndol.

Al final del tercer quart, l’avantatge era de 4 punts gràcies a 4 triples consecutius, que van fer al Castellbisbal tenir encara més dubtes.

Tot i la defensa al límit del líder, els 29 punts al parcial definitiu van servir per a què la victòria es quedés a La Plana, en un partit on l’encert exterior i en tirs lliures van ser determinants.

Enric Nogales va acabar amb 15 punts, 7 rebots i 23 de valoració i Joel Temprano amb 16 punts i 22 de valoració.

Després de guanyar el líder de grup, el Círcol visita la Ubsa, dissabte a les 19.30h en el derbi comarcal de la jornada.

La Minguella sense defensa

Precisament la Minguella va perdre amb els de Sant Adrià en un derbi on els atacs es van imposar a les defenses.

Els blaus no van saber aturar els punt forts de la Ubsa i van pagar una defensa individual poc intensa, que facilitava les penetracions del rival.

Les alternatives defensives tampoc van funcionar en un partit on la Minguella va pagar la falta de concentració al darrera.

El Sant Adrià va encaixar molts punts molt fàcil. Però els locals es van mantenir al partit gràcies a un atac ordenat i pujant l’encert des dels tirs lliures.

En un final igualat, la Ubsa va aguantar bé la pressió de jugar a domicili i va acabar guanyant el partit i recuperant l’average.

El proper partit dels blaus serà dissabte a les 18h a la pista d’El Vendrell, equip amb el que van perdre a la primera volta.

El Natzaret torna a merèixer més

El Natzaret fa un dels partits més complerts de la temporada en una pista complicada però  l’àrbitre anula als últims segons un triple decisiu per passes inexistents.

El partit va començar ofensivament molt bé pel Natzaret amb 4 triples de Climent González. Però la defensa del Grup Barna a tota la pista va equilibrar les forces, 22-24. Al segon quart, el partit es va tornar més tàctic, amb defenses alternatives i amb el rival tirant d’una plantilla físicament superior. Al descans, però, partit igualat, 35-34.

L’encert ofensiu torna a la represa de la mà d’Albert Riera per obrir una escletxa de 5 punts però sense trencar el partit. A més, un parell d’errors al final del tercer quart van tornar a donar avantatge al Grup Barna, 57-54.

A l’últim quart, intercanvi de cistelles fins que a 2 minuts del final i amb 69-57 el Natzaret va fallar un triple per posar-se per davant. A 4 segons del final i després d’un tir lliure del Grup Barna, el Natzaret va tenir la opció del el triple per forçar la pròrroga.

De fet, el triple de Chus Corella va entrar, però els àrbitres el van anul·la per passos inexistents i impossibilitant qualsevol opció visitant. Al final 73-69 i la sensació de merèixer més després d’anar bona part del partit per davant.

No queda una altra que seguir en la mateixa bona línia dissabte a casa, a les 17.30h, contra el Ramon Llull.