El Círcol segueix mirant amunt (72 a 59)

0
    33
    2.JPG

11/02/2014
    Els de Cesc Castellet van desfer-se del Bisbal Bàsquet, un rival directe, al que a més li van recuperar l'average

El Círcol va aconseguir una victòria vital per mantenir vives les opcions d'acabar la lliga a la part alta de la classificació.
    Els de Cesc Castellet van aconseguir derrotar al Bisbal Bàsquet, un rival directe, i van ser capaços de guanyar també el bàsquet average

El dia que Andreu Lladó no hi era, la resta de jugadors van fer un pas endavant per imposar la idea de joc del Círcol a la bona feina d'un equip com la Bisbal.
    Els empordanesos havien dominat el 1r quart amb facilitat (13 a 21). Marc Nieto, que va acabar el matx amb 20 punts i 13 rebots, era l'amo i senyor dins la pintura.

La resposta, com és habitual, va arribar des de la defensa i la intensitat que aporten els jugadors que surten de la banqueta. Capitanejats pel caràcter de Martí Callau i amb la presència de Raül Castillo a la pintura, els locals van anar cruspint-se la diferència, van culminar la remuntada i van marxar de 7 al 3r quart.

Els gironins van intentar aturar la sangria amb un bon joc d'equip, però la diferència sempre es va mantenir al voltant dels 10 punts. Al final, les bones accions del Círcol van permetre que el resultat final establís un +13, quan a la Bisbal els locals havien guanyat de 10.

Cal destacar la genial actuació de Pau Ruzafa, que va completar un triple doble amb 12 punts, 10 rebots i 10 faltes rebudes.

El proper partit dels de Cesc Castellet serà diumenge a les 17:30 a la pista del Ceset de Girona.