El Círcol torna a combinar festa i solidaritat amb la Sopa de Pedres

  0
  unnamed.jpg

  17/12/2014 – La  Sopa de Pedres torna a la plaça de la Vila de Badalona aquest 20 de desembre per 14è any consecutiu de la mà de El Círcol.

  La  Sopa de Pedres torna a la plaça de la Vila de Badalona aquest 20 de desembre per 14è any consecutiu de la mà de El Círcol. El conte solidari tornarà a ser explicat tot emmarcant aquesta festa on la tradició de l’escudella comunitària i de les cantades populars de nadales s’agermanen per la solidaritat i per la celebració del Nadal.

   

  La parada de recollida de menjar per destinar al 4t món estarà muntada des de les 11h del matí fins al final de la festa. L’entitat 4t Món Pares Carmelites farà la seva distribució. De bon matí les grans olles començaran a escalfar-se per cuinar la sopa de pedres que, al llarg del dia, s’anirà preparant amb les petites racions de verdures que els nens i nenes portin i el que doni el Mercat Maignon. Aquest any, a més, l’Anna Riera proposa fer un taller per als nens i nenes amb les peles de les verdures. La idea serà construir un mural d’art efímer per decorar i que en acabar la festa es reciclarà avocant-lo al contenidor orgànic.

   

  En el transcurs del matí també hi haurà un espai on corals i grups musicals improvisadament podran cantar nadales en aquest entorn. A les 17h, quan les olles ja flairaran fort i l’olor d’escudella se sentirà, es durà a terme l’assaig acústic de músics i cantaires de la cantada popular de nadales. Es tracta d’aconseguir que la cantada sigui al màxim d’exitosa i afinada. A les 18.30h, en Noè Rivas explicarà el conte de la Sopa de Pedres amb aquell toc que hi posava el Xesco Boix. En acabar el conte, es compartirà la sopa entre tothom.

   

  Col·laboren en l’organització Soca-rel del Círcol, 4t Món Pares Carmelites, Anastàsies Badalona, ASPANIN, l’Associació de Veïns del Centre, i el Mercat Maignon.