El Club de Rem Badalona obté bons resultats a Castelldefels

0
    75

Aquest passat dissabte, el Club de Rem Badalona va participar en la segona regata de la Lliga Catalana de Batel 2024, que es va disputar al Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels). Una modalitat que consisteix en una embarcació petita i lleugera de 4 vogadors i un patró.

Un total de sis tripulacions van participar: un infantil mixt, un cadet femení, un cadet masculí, un absolut femení i dos absoluts masculins (un era els veterans del nostre club i l’altre era els juvenils, els segons debutaven a la categoria sènior). La jornada va portat grans resultats a totes les tripulacions ja que a excepció del juvenil, tots els equips van pujar al podi. Les 3 categories base van guanyar la seva regata, mentre que les noies de l’absolut van acabar en tercera posició, a menys d’un segon de la plata. L’absolut masculí 1, que en llaüt mediterrani competeixen com a veterans, van guanyar la regata amb claredat i són els líders de la lliga en aquesta categoria, mentre que l’absolut masculí 2 (el juvenil) va fer una molt bona regata i va competir de tu a tu amb els seus rivals, assolint una meritòria quarta posició.