El Club Esportiu Mas Ram celebra el 40è aniversari

  0
  68
  Mas Ram.jpg

  19/07/2016 – El seu objectiu pels propers anys és remuntar en el nombre d'associats i mantenir les pistes de pàdel i tennis per veure quin esport agrada més.

  Tot va començar l'any 1972, quan les lleis obligaven als parcelistes a construir unes instal·lacions esportives quan s'aixecava una parcel·lació. En aquell temps, els veïns de la urbanització Mas Ram feien servir les pistes i les dutxes, però no hi havia ningú que s'encarregués del manteniment i per això les instal·lacions començaven a fer-se malbé. Fins que després de quatre anys, el 1976, es va fundar el Club Esportiu Mas Ram amb unes quotes de socis amb el qual ja es podia iniciar els treballs de millora i, a la vegada, fer créixer el club.

   

  Enguany celebra 40 anys de la seva fundació i per aquest motiu, el passat dissabte 16 de juliol, centenars de persones vinculades amb el club van celebrar un sopar d'aniversari amb la presència de l'alcaldessa Dolors Sabater.

   

  En aquells anys, el Club Mas Ram només disposava només de dues pistes de tennis i de vestidors, però després de quatre dècades ja compta amb un total de sis pistes de tennis, cinc pistes de pàdel, dues piscines, una escola de tennis per a infants, un gimnàs de 180 metres quadrats amb màquines de musculació i fitness, un restaurant, una sala polivalent per realitzar activitats com ioga i balls de saló i una zona poliesportiva per practicar esports com el bàsquet, futbol sala, handbol o voleibol, entre altres.

   

  Pel que fa a les competicions esportives, el club participa en campionats federats i d'altres clubs d'arreu de Catalunya, tant de tennis com de pàdel. A més a més, organitza l'Open Tennis Ciutat de Badalona des de fa 22 anys i el Torneig de Pàdel Ciutat de Badalona des de l'any 2012.

   

  En relació als socis, sempre ha comptat al voltant de 850 associats, però des de fa uns anys ha baixat a 400 a causa de la crisi econòmica que pateixen molts clubs d'aquest nivell. Però com bé ha assegurat el president del Club Esportiu Mas Ram, Josep Valls, "hem patit molt en aquest sentit, però aquest 2016, és el primer any que estem començant a remuntar, ja que quan s'esborra un soci, entren tres més, per això, creiem que la cosa millorarà i quan arribem als 600 membres el club no tindrà cap tipus de problema".

   

  D'altra banda, Valls ha destacat que "en aquests 40 anys han passat moltes coses pel Club Esportiu Mas Ram, però ara el nostre objectiu és mantenir-se amb les pistes que comptem, i veure si els socis tiren més per al pàdel o el tennis, ja que moltes famílies joves els hi agrada més el pàdel per la seva facilitat d'aprenentatge, per això vam fer un pas molt important en construir més pistes destinades a aquest esport".