El Consell de Joventut renova el secretariat i obre nous fronts

  0
  P3290896.JPG

  02/04/2014 – El Consell de Joventut de Badalona (CJBdn) ha celebrat aquesta setmana l’Assemblea General Ordinària (AGO), en la qual han aprovat el nou secretariat de l’òrgan i s'ha fet balanç de l'any.

  El Consell de Joventut de Badalona (CJBdn) ha celebrat aquesta setmana l’Assemblea General Ordinària (AGO), en la qual han aprovat el nou secretariat de l’òrgan. Enguany han renovat l’Anna Perez del Xirusplai, l’Eva Morlesin i l’Emma Cid de l’Aspirantat, l’Ana Blanco de La Rotllana i l’Oriol Rius de les JERC. A més, s'incorporen la Rita Martín d'Arran i la Núria Fernandez de l'Associació Escola Jaume Ortiz.

   

  Tanmateix, les entitats han balanç del darrer any, marcat per l'elaboració de les 90 propostes de les entitats juvenils de Badalona pel proper Pla Local de Joventut i la defensa de les entitats juvenils del Vadejoves.

   

  Durant l’assemblea s’han tornat a posar sobre la taula propostes que el CJBdn porta anys reivindicant, com ara el conveni amb l’Ajuntament que garanteixi el suport econòmic, estructural, polític i amb un equipament de referència, i seguir sent l’interlocutor entre la gent jove i l’administració local. Però també han sorgit algunes idees noves, com la promoció de l’associacionisme juvenil com a mecanisme de participació i decisió o la defensa dels drets del jovent i les entitats juvenils “en front dels atacs constants que pateixen per part de l'Ajuntament”.

   

  Finalment, l’AGO la van tancar la Rita Martin, representant al CJBdn, destacant la molt bona feina feta en l’últim any i a la vegada reivindicant el paper que te el CJBdn com a espai de participació i defensa dels drets del jovent. Seguidament va intervenir la nova presidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), Núria Ramón, que va destacar la necessitat de defensar les entitats juvenils de Badalona “en front de la bel·ligerància del govern del Partit Popular a Badalona”.

   

  L’Assemblea General Ordinària (AGO) és l’espai en que es troben anualment les entitats juvenils de Badalona i valoren la feina feta en el darrer any així com també es renova el secretariat i marquen les línies de treball per al proper any.