Kirksay: “Volem seguir creixent”

  0
  39
  kirksay2.JPG

  01/11/2013
  L'aler verd-i-negre expressa les ganes de progressar d'aquest equip

  El jugador del FIATC Joventut, Tariq Kirksay, ha parlat de l'estat de l'equip i de la visita de l'Unicaja a l'Olímpic (diumenge 18h).

  L'exinternacional francès, ha volgut destacar la feina de l'equip en els dos últims partits. 
  "Va ser important que tot i no estar encertats en els triples, vam seguir treballant per ser al partit", explica Kirksay, que parla de la bona progressió de l'equip: "volem seguir creixent".

  De cara al partit davant l'Unicaja, contra qui la Penya s'ha enfrontat 2 cops aquesta pretemporada amb derrota ajustada, l'aler ha manifestat que "guanyar 3 vegades seguides contra un equip és molt complicat. Al Barça li va costar contra nosaltres i contra el Manresa no vam poder. espero que ells tampoc puguin amb nosaltres".

  Per un dels pilars del joc verd-i-negre, la formula passa per "jugar amb molta energia, estar molt concentrats i emocionar a la gent perquè s'impliqui". De fet, el propi Kirksay no creu que la manera de guanyar hagi de canviar depenent del rival. "Treballem així tots els dies, no canviarà el què hem de fer per guanyar", ha explicat.

  Per últim, el jugador de Nova York ha parlat de Guillem Vives, l'home de la setmana. "Des del dia 1 està treballant i està guanyant confiança, que és molt important per un jugador. Si segueix amb confiança pot seguir dominant com ho està fent", ha conclòs.