“Els caps de setmana em passaré per La Plana ple de nostàlgia”

  0
  OPCIO CASTELLET.JPG
  Francesc Castellet deixa el Círcol després de 15 anys a l’entitat. Va arribar com a jugador i ha entrenat totes les categories del club.
  De la mà d’en Josep Velasco va agafar la direcció del Sènior ara fa 6 anys, la temporada 2008- 2009. Ara es pren un any sabàtic, en principi, sense bàsquet. 
  – Per què prens la decisió de deixar el Círcol?
  Bé, després de 6 anys dirigint el primer equip i d’haver aconseguit la continuïtat a Copa Catalunya amb l’ascens de la temporada anterior, crec que és el millor moment. A més, la meva situació familiar ha canviat amb l’arribada de la Jana i en Martí i les responsabilitats laborals també són majors darrerament. Em plantejo un any de desconnexió, després de 17 anys consecutius entrenant, que m’ajudarà a dedicar més temps a casa i alhora fer un “rentat de cervell”, ja que la direcció d’un equip sènior absorbeix molt mentalment.  
  – Ha estat una decisió complicada?
  Si, ho ha estat i molt. Des dels 5 anys no he deixat d’estar en “actiu” . Són 27 anys dedicats al bàsquet i se’m fa complicat pensar com serà la rutina sense ell. Ho veurem al Setembre… A banda d’això, deixo una entitat que per mi ha estat una família, on m’hi he sentit molt bé des del primer dia, i em sap greu deixar tot això enrere, però alhora marxo amb la satisfacció d’haver fet la feina ben feta.
  – Què és el que més trobaràs a faltar?
  Veurem amb els jugadors i entrenadors, compartir anècdotes i petar la xerrada. El bàsquet és una sortida que m’ajuda a alliberar tensions del dia a dia. Sóc un malalt del bàsquet i els caps de setmana estic convençut que em passaré per La Plana ple de nostàlgia.
  – Què t’emportes del Círcol?
  M’emporto una família, molts amics, grans moments, pocs de dolents la veritat. He estat on millor podia estar.
  – Algun moment especil que recordis?
  En podria destacar molts. Dels darrers anys com entrenador del Sènior A em quedo amb els 3 ascensos, en especial el de Copa Catalunya que vàrem aconseguir a la pista de Sant Josep amb tot el camp ple cridant “Let’s Go Círcol” ja amb els llums apagats, molt emotiu.