El Cryptshow ofereix una lectura poètica nocturna amb música i dansa al cementiri

  0
  CEMENTIRI_2.jpg

  04/07/2017 – Es tracta d'una de les activitats amb les que el festival vol obrir-se a altres disciplines més enllà del cinema per diferenciar-se.

  A les fosques, quasi mitjanit i en un cementiri. Tots els ingredients per fer quallar un escenari tenebròs, en el marc del Festival Cryptshow de Badalona, que en el seu programa ofereix diferents activitats més enllà del cinema. Una d'aquestes és una lectura de poesia que arriba al seu segon any de vida després de l'èxit de l'estrena, el passat 2016.

   

  Dijous, a partir de les 23h, el Cementiri de Sant Crist acollirà aquest acte que barrejarà poesia, música i dansa, a càrrec de Marçal Font, el saxo de Ferran Besalduch i els moviments de Sílvia Pallisera. La lectura serà una versió a la badalonina del poemari d'Edgar Lee Masters 'Antologia de Spoon River', un recopilatori d'epitafis que conformen un retrat del poble.

   

  La passada edició, la lectura al cementiri va atraura a mig centenar de persones. Per això, enguany, els organitzadors han ampliat la capacitat de l'espai, al bell mig del cementiri. “Volem que el Cryptshow ofereixi experiències diferents al voltant del gènere, que sigui multidisciplinar”, expliquen des de l'organització.