El femení de la Penya competirà a Copa Catalunya amb un projecte renovat: el club ja ha fet set fitxatges

  0
  31
  DSC_0815 copia.JPG

  04/07/2017 – La júnior Marc Ochavo fa el salt des del planter del Divina Joventut per ser jugadora del primer equip.

   

  Gairebé a contrarellotge i amb poc marge per trobar jugadores interiors, el Divina Seguros Joventut ja té construïda la base de l’equip femení que la pròxima temporada disputarà la Copa Catalunya.

   

  El salt de categoria de la Penya ha ajudat l’entitat verd-i-negra a convèncer algunes jugadores d’altres clubs badalonins que estaven competint a Primera Catalana perquè s’incorporin al projecte.

   

  De la plantilla del curs passat, només Clara Espinosa i Eva Garcia continuaran un any més formant part del primer equip femení del Divina. Sens dubte, una de les millors notícies és el salt de Mar Ochavo cap al conjunt sènior, després que l’aler hagi fet un bon any amb el júnior verd-i-negre.

   

  Dues referències del Sant Andreu com Erika González i Gio Garcia, pivot i base que la passada temporada van ser claus pel Natzaret de Riki Gómez, canvien Pomar per la Plana.

   

  El Divina Seguros Joventut també ha fitxat Geo Portas, aler del Masnou de Segona Catalana, i la talentosa júnior Maria Alonso, aler formada entre el CBS Barça i el CBF Cerdanyola.

   

  Procedent del Lima Horta, la Penya incorpora a Celia Antón, jugadora que havia estat en dinàmica del bloc de Lliga Femenina 2, mentre que la base-escorta Sandra López deixa el Mataró de Copa per jugar a Badalona.

   

  Per acabar, Raúl Lorenzo ha fitxat Tania Hurtado, aler pivot de l’AE Minguella de Primera Catalana. De moment, el nou Divina Joventut de Copa Catalunya compta amb onze efectius, tot i que encara pot arribar algun reforç més; sobretot interior.

   

  “Ens falta alguna interior, però tenim a moltes jugadores amb capacitat per jugar de fora cap a dins. Ara mateix no disposem d’una estructura d’interiors molt estàtiques”, reconeix Lorenzo, tècnic de la Penya.

   

  La fita pel curs vinent, doncs, és intentar patir el menys possible. “L’objectiu és salvar la categoria. El primer és fer equip. El grup torna a ser nou i, per tant, caldrà tornar a implantar coses que ja tenia fetes d’aquesta última temporada”, adverteix l’entrenador d’aquest nou Divina Seguros.