El CTT Badalona a l’Open Internacional d’Espanya

  0
  CTT Badalona 1.jpg

  10/05/2016 – Pau Lloret i Adrià Fernàndez van representar al club en les categories júnior i cadet, respectivament.

  Del 4 al 8 de maig s'ha celebrat a Platja d'Aro, l'Open Internacional d'Espanya Júnior i Cadet, amb la participació amb la selecció espanyola dels jugadors del Club Tennis Taula Badalona, Pau Lloret i Adrià Fernàndez.

   

  Fernàndez hi participava per segon any consecutiu, enguany ja en categoria júnior. El jove badaloní poc a pogut fer davant rivals de molta entitat i només va poder vèncer al txec Siwiec, mentre que va cedir amb l'italià Rossi, un dels millors del torneig, per 1 a 3, i amb el belga Pieraert per 0 a 3. En la prova d'equips, Espanya va quedar eliminada com a tercera de grup després de caure amb la potent Àustria per 3 a 0 i amb Lituania pel mateix resultat. Fernàndez va perdre per la mínima amb l'austríac Kolodziejcyk (2-3, 11-13 al cinquè) i amb el lituà Stankevicius (0 a 3).

   

  Per la seva aprt, Lloret acudia per primera vegada a Platja d'Aro on va jugar en categoria cadet, tot i ser dos anys més petit, on va participar només en la prova individual. El canadenc Bu i el danès Svanningsen van barrar-li el pas al quadre final per 3 a 1 i 3 a 0, respectivament.