L’Ajuntament descarta la suspensió de la Cremada per pluja

  0
  13179197_1139251679452197_8433222058672165765_n.jpg

  10/05/2016 – Aquesta nit, això sí, els serveis municipals han hagut de protegir la Dimonieta de les onades.

  La celebració de la Cremada del Dimoni no es podia confirmar amb tota seguretat ahir, dilluns, però sembla que la meteorologia d’aquest dimarts i les previsions per a les properes hores són suficientment estables com perquè s’hagi descartat ja l’ajornament de l’acte central de les Festes de Maig.

   

  A través de diferents canals, les autoritats municipals han afirmat que la Cremada es farà amb tota normalitat, encara que puguin caure algunes gotes al llarg de la tarda. Segons els companys del programa Això no té nom de RàdioB, de fet, ja s’instal·laven aquest matí els 300 quilos de pólvora per a l’espectacle pirotècnic d’aquesta nit.

   

  La Guàrdia Urbana ha hagut d’actuar aquesta nit per protegit la Dimonieta

   

  A causa del temporal de mar d’aquesta nit i del fort onatge existent, la Guàrdia Urbana ha hagut d’activar la presència de maquinària pesant per protegit la Dimonieta, ja que en moments concrets l’aigua arribava fins a la base de la figura, segons ha explicat la policia a través de Facebook.

   

  L’empresa de manteniment i neteja FCC ha dut a terme els treballs fins a les cinc de la matinada, que han consistit en la creació d’una barrera amb sorra que protegís tota l’estructura de les onades.