Els Dracs cauen en la lliga europea davant Frankfurt Universe

  0
  Dracs.jpg

  31/05/2016 – Per un contundent 49-7, els Badalona Dracs es queden sense final de la EFL després de la disputa a Alemanya.

  La trobada del passat dissabte entre Universe i Dracs que donava un bitllet per a la final de la European League 2016 es va iniciar prop d'una hora de retard a causa de la forta pluja i la tempesta elèctrica que va caure sobre el Volskbank Stadion de Frankfurt. Les més de 5.000 persones que es van donar cita en el camp alemany, van aguantar estoicament sota el diluvi fins que després d'una hora del previst es va reprendre la trobada, del que només s'havia pogut disputar una jugada.

   

  El primer quart del partit va ser una prova de tanteig per a ambdós equips, amb dificultats per a poder avançar iardes i moure les cadenes. Els alemanys, tot i això, van aconseguir inaugurar el marcador després d'un pas del nord-americà Marcus Mc Dade fins al seu compatriota George Robinson, més el posterior extra point de Ricardo Rodrigues que situava el 7-0 al lluminós.

   

  El segon quart arribaria un parcial definitiu, on els pupils de Markus Grahn anotarien 28 punts que deixaria la trobada pràcticament sentenciada. Algun error dels visitants, aprofitat a la perfecció pel talentós conjunt local, significava el cop definitiu a les esperances catalanes de poder classificar-se per tercera vegada per a una final continental. Una intercepció retornada per a touchdown de Aleksander Milosevski, dues carreres del running back americà Jesse Lewis i una tercera del mateix quarterback Mc Dade, juntament amb els quatre xuts a pals de Rodrigues, deixaven el 35-0 a l'arribar al descans.

   

  La segona meitat, disputada sense la intensa pluja i amb tot decidit, va estar molt més igualada. En el tercer quart, el jugador d'origen espanyol David Girón ampliava el caseller dels germans amb un gran retorn de punt de més de 70 iardes.

   

  I en el darrer quart, arribarien els primers i únics punts del conjunt català després d'un llançament de Sergi Gonzalo sobre Drew Clausen i el posterior extra point del mateix Gonzalo. Després del 42-7 va arribar l'últim touchdown de la trobada a càrrec del corredor alemany Roscoe Baptist que, juntament amb l'extra point de Gonzales deixava el definitiu 49-7.