El CTT Badalona classifica a sis jugadors per a l’Estatal

  0
  CTT Badalona.jpg

  04/11/2015 – La jugadora més destacada és la benjamina Marina Bueno, que es va penjar la medalla de bronze a Salou.

  Des del 30 d'octubre al 2 de novembre es va celebrar a Salou el Torneig Zonal Classificatori pels Campionats d'Espanya amb la participació d'una quinzena de jugadors badalonins amb l'objectiu d'obtenir una plaça per a l'Estatal de Valladolid. Però només els nou primers de cada categoria es guanyaven el dret de ser entre els millors jugadors de l'estat.

   

  La més destacada i la primera en aconseguir-ho va ser Marina Bueno, que es va penjar la medalla de bronze a la categoria benjamina i es va classificar juntament amb Mariona Bachs (setena) per a la gran cita del mes de febrer.

   

  En alevins, Sergi Bocanegra va passar sense problemes el tall dels quarts de final, però a partir de llavors no va poder endur-se cap altre partit i va acabar en vuitena posició, mentre que Pau Lloret es complicava la classificació al cedir als vuitens de final per un ajustat 2 a 3, però aconseguia refer-se fins a quedar-se novè i la darrera plaça en joc, superant a rivals de la talla de David Roca (Olesa).

   

  Adrià Fernàndez en juvenils va aconseguir de nou un bon resultat superant també sense problemes els vuitens de final, però quedant-se a un pas de les semifinals. Tot i així, va finalitzar amb dues victòries més que li donarien la cinquena posició. Resultat similar al de Marc Serra en sènior, que es va veure superat pel seu excompany Pau Nolis (finalista) i va acabar sisè.

   

  Els jugadors Alexander Bocanegra en sub-23, Arnau Lloret en alevins i Xavier Montàñez i Marc Pascual en infantils també van tenir actuacions destacades, però es van veure superats a setzens o vuitens de final per rivals de nivell superior, especialment els infantils, que van cedir davant el campió i subcampió, respectivament.