La Pediatria dels ambulatoris de BSA, afectada també per la baixa de set professionals

  0
  cap morera.jpg

  05/11/2015 – El servei ha hagut de fer una reestructuració per poder cobrir l'absència provisional dels sanitaris i alguns CAPs s'han vist afectats.

  El del barri de La Salut no és l’únic servei de pediatria que s’ha vist alterat aquesta darreres setmanes. També el dels ambulatoris gestionats per Badalona Serveis Assistencials, que han patit darrerament fins a set baixes de metges dedicats a la infància. La malaurada conjuntura ha portat a l’ens sanitari a haver de reestructurar els seus professionals per no perdre cobertura. Dos dels CAP amb afectació directa són els de Morera-Pomar i Martí Julià, a Casagemes. Fonts del centre de Morera afirmen que un dels dos pediatres dels que disposen està sent desviat durant una part de tres dies a la setmana, dilluns, dimarts i dimecres, a l’ambulatori de Casagemes, i que això perjudica el servei i allarga les llistes d’espera. En aquest sentit, creuen que la situació ja dura massa i s’haurien de portar nous pediatres a Martí Julià, en comptes de “desvestir un sant per a vestir un altre”.

   

  Des de BSA, el vicepresident del Consell d’Administració, el regidor Francesc Ribot, assegura que només s’està destinant el servei pediàtric de Morera a Martí Julià els dilluns a la tarda i que es tracta d’una mesura temporal per cobrir l’acumulació de baixes. Indica Ribot que la xarxa de Pediatria s’ha vist conduïda a reestructurar i ampliar jornades i que s’ha contractat un professional més. “Els metges de pediatria són complicats de substituir però s’ha pogut dur a terme una reestructuració quasi perfecta. Esperem poder recuperar la normalitat durant aquest mes”.