El CTT Badalona es manté ferm a la lliga

  0
  CTT Badalona.jpg

  13/02/2013 – Els blaus van tornar a guanyar contra l'Esparreguera, deixant el marcador a 2-4. 

  El passat cap de setmana, el Club Tennis Taula Badalona va aconseguir sumar dos punts més a la complicada pista del CETT Esparreguera, un històric que busca allunyar-se de la zona de descens.

   

  Els blaus van veure perillar la segona posició després de les derrotes de Redón sobre Quesada i Sànchez sobre el teòric tercer jugador local. Però el capità badaloní va aconseguir treure els dos punts per empatar a 2 el marcador general i Redon, patint, va sumar el tercer punt.

   

  Quan tot semblava que es decidiria als dobles, Sànchez va protagonitzar una gran remuntada davant Ramos, per acabar imposant-se per un ajustadíssim 2 a 3 i donar el quart punt al Badalona.

   

  Pel que fa la classificació de la 2a Divisió Estatal, el CTT Badalona continua a la segona posició amb 22 punts per darrere del Torello, amb 28 punts, i per davant de l’Ateneu 1882, que va tornar a guanyar per 4-3, segueix empaitant als badalonins i suma també 11 victòries i tres derrotes. El pròxim partit dels blaus serà aquest dissabte, 15 de febrer a les 18 hores, a casa contra l’Olot.