El CTT Badalona es proclama de nou tricampió de Catalunya

  0
  CTT Badalona.jpg

  10/06/2015 – L'equip A va aconseguir el títol de campió, a més de tres ors, una plata i una bronze a les proves individuals.

  L'equip A del Club Tennis Taula Badalona es va proclamar el passat cap de setmana Campió de Catalunya en categoria infantil. Dissabte, l'equip format per Adrià Fernàndez i E. Viladegut va vèncer en una llarga i emocionant final davant el CTT Olot, que va tenir la victòria a tocar.

   

  Raül Fernàndez va estar a punt d'encaminar la final, però va cedir amb Roca per un ajustat 2 a 3, mentre que la Viladegut feia perillar la situació cedint en el punt central per un altre 2 a 3 i diverses pilotes de partit desaprofitades. En el punt decisiu A. Fernàndez va derrotar a Roca remuntant un parcial desfavorable d'1 a 2 i rematant en un cinquè joc marcat per les pilotes al cantell de la taula.

   

  En Sub-21, amarga derrota dels badalonins a vuitens de final quan tot semblava de cara, on l'Ateneu 1882 va remuntar un 2 a 0 en tres partits que haurien pogut caure del costat dels blaus.

   

  Diumenge, a les proves d'individuals i de dobles espectaculars resultats del CTT Badalona, aconseguint tres ors més, una plata i una bronze. Adrià Fernàndez emulava el triplet, imposant-se al costat de Raül Fernàndez en dobles sense donar opcions a cap rival, i aconseguint arribar a la final individual derrotant en un quadre difícil a Puigmal (3-0), Pommier (3-0), Calderó (3-0), en semifinals a Grau remuntant un advers 0 a 2 i a la final davant Lario de Mataró per 3 a 1. Raül Fernàndez va aconseguir també un magnífic tercer lloc, caient amb el sotcampió per un ajustadíssim 2 a 3, mentre que Viladegut també sumava un podi en dobles, arribant a la final juntament amb Sergi Grau de Figueres i cedint amb els seus companys d'equip.

   

  En Sub-21, resultats discrets dels badalonins, amb opcions de medalla per a Bocanegra i Sànchez en dobles, on es va escapar el partit decisiu per un ajustat 2 a 3.